fbpx

Meer dan 2 uur gameplay van Assassin’s Creed Jade gelekt

AC Jade

Uitgever Ubisoft lijkt weer zo lek als een zeef, want er is opnieuw gameplay van Assassin’s Creed Jade gelekt. Deze keer verscheen er maar liefst 2 uur van de mobiele game online. Je kan een deel van de video hieronder bekijken.

De footage verscheen eerst op YouTube, maar werd al snel offline gehaald. Vanzelfsprekend circuleren de beelden nu online. En bieden ze de meeste complete kijk op de game tot nu toe. In de video volgen we een assassin genaamd Wei Yu. Opvallend genoeg heeft Kassandra uit Assassin’s Creed Odyssey zelfs een cameo in de game.


Assassin’s Creed Jade bevindt zich momenteel in beta testing, maar wordt een free-to-play game uitgegeven door de Level Infinite divisie van Tencent. De titel belooft een gigantische open wereld om te verkennen in het China van de 3e eeuw v. Chr.

Tijdens de periode bloeit de handel tussen het Oosten en het Westen. Helaas brengt dat ook gevaren met zich mee. En dus is het aan jou om de stad Xianyang te beschermen van de gevaren die zich nestelen in de schaduwen.

Mocht de video hieronder verdwijnen, dan kan je ook hier en hier nog extra footage vinden.

Een reactie achterlaten