fbpx

Mech shooter Hawken herrijst uit de dood als Hawken Reborn

hawken reborn

Wie herinnert zich de coole mechshooter Hawken? Uitgever 505 heeft aangekondigd dat de game een nieuw leven krijgt in de vorm van Hawken Reborn. Niet langer als multiplayergame maar als free-to-play singleplayer. De game komt op 17 mei in early access op Steam.

Hawken Reborn speelt zich af op Illal, een planeet die ooit de toekomstige utopie van de mensheid was. Als speler kruip jij in de cockpit van een uit de kluiten gewassen mech en mag je het opnemen tegen de gevaren van Illal en de corrupte multinationals van de planeet.


Cool is trouwens dat Hawken Reborn nu een singleplayergame is geworden waarbij het verhaal vooropstaat. Zo moet je je eigen mech bouwen en de tegenstand uitschakelen met je gevreesde metalen partner.

De originele Hawken verscheen in 2017 – na een turbulente early acces – op pc en consoles. Een jaartje later werden de pc-servers van de free-to-play multiplayershooter offline gehaald omdat de ontwikkelaar een nieuwe koers wou zetten. De game is echter nog steeds speelbaar op PS4 en Xbox One.

Een reactie achterlaten