fbpx

McDonald’s onthult McCrispy Gaming Chair

mcdonalds gaming chair

Tegenwoordig heeft zowat elk merk een eigen gaming chair, al worden ze zelden zo exclusief als de nieuwe McCrispy Gaming Chair van McDonalds. De stoel biedt al het comfort dat je van een degelijke gaming chair verwacht, maar heeft daarnaast ook nog houders voor een volledige McMenu.

McDonald’s organiseerde een wedstrijd om een exemplaar te winnen, maar alleen inwoners van Groot-Brittannië kunnen deelnemen. Nu goed, het blijft een uniek meubelstuk, dus hopelijk brengt het ook McDonald’s hier op ideëen.


De McCrispy heeft een uitstekende rug- en neksteun, al straalt het meubelstuk pas echt dankzij zijn fastfood voorzieningen. Zo heeft de McCrispy een frietjeshouder, een bekerhouder, ruimte voor sauspotjes, een hanger voor herbruikbare servetten en zelfs een hotbox die je burger warm houdt tijdens een potje gamen.

Maar McDonalds is nog verder gegaan: de lederen stoel heeft een vetvrije behandeling gekregen. Zodat je geen vlekken kan achterlaten op de stoel. Nog een reden om niet meer uit je gaming chair te komen om even te gaan eten, dus.

McCrispy

Een reactie achterlaten