fbpx

Mass Effect Legendary Edition aangekondigd

EA heeft na veel geruchten eindelijk de geremasterde trilogie van ruimte-RPG Mass Effect aangekondigd. Mass Effect Legendary Edition bundelt geremasterde versies  Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3. De game verschijnt volgend jaar.

Afgelopen zaterdag was het de zevende november, een dag staat bekend als aN7 Day. Ofwel de community dag van Mass Effect. De gelegenheid voor de studio om dat gerucht van die Mass Effect Trilogy Remastered eindelijk te bevestigen. En dat gebeurde ook wel degelijk.


Mass Effect Legendary Edition bevat opgepoetste en verbeterde versie van Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3. In welke mate zijn de games opgepoetst? Volgens de BioWare blog krijgen ze verbeterde texturen, shaders, modellen, effecten en technische features. De bundel zorgt voor een nieuwe Mass Effect ervaring met een scherpere resolutie, hogere framerate en visuele upgrades.

Uiteraard zitten ook alle uitbreidingen en DLC van de originele games in de bundel. De game staat gepland voor 2021, maar BioWare loste al een korte teaser.

Een reactie achterlaten