fbpx

Mass Effect krijgt attractie in Amerikaans pretpark

In het Amerikaanse pretpark California’s Great America is de Mass Effect-attractie onlangs geopend voor het publiek. De 4D-attractie werd Mass Effect: New Earth gedoopt en is vergelijkbaar met Star Wars’ Star Tours in Disneyland.

Het plezierritje door de ruimte wordt geïntroduceerd door een echte acteur in een tenue van de System Alliance. Eenmaal je daarna een plaatsje gevonden hebt, zet je je 3D-bril en bereid je je voor op een fantastische rit door de ruimte.


De opening van de attractie werd bijgewoond door verschillende werknemers van EA en BioWare en zelfs Maggie Baird, de stemactrice van Samara. Geen verrassing, want de studio verzorgde de GCI-visuals van de attractie, die bezoekers door het universum van Mass Effect loodst.

Cool is dat je tijdens de rit zelfs bekende personages uit de trilogie, zoals Commander Shepard, Garrus Vakarian en Wrex Urdnot, compleet met hun originele stemmen, op het 20 meter grote scherm zal zien. Ook de Reapers, The Citadel, Tuchanka en de Normandy passeren de revue.

Wie de attractie wil beleven, vindt het pretpark in de Santa Clara-regio van Californië. Wij weten alvast waar Ben en Demis naartoe trekken na hun E3-avontuur.

introME1ME2

Een reactie achterlaten