fbpx

Mass Effect Andromeda schuift door naar 2017

Gamers die gehoopt hadden om met kerstmis al aan de slag te gaan met Mass Effect Andromeda, mogen die hoop opbergen. BioWare heeft namelijk bekendgemaakt dat de game pas in 2017 in de winkelrekken zal belanden.

De studio heeft zoveel mogelijk tijd nodig om Mass Effect Andromeda de best mogelijk game te maken die het kan zijn. De game spelen is dus pas mogelijk van begin 2017. En daarmee wordt meteen het gerucht van januari bevestigd, dat Andromeda in het vierde kwartaal van EA’s fiscale jaar van 2017 zou verschijnen.


Samen met het nieuws van het uitstel, wilde BioWare natuurlijk ook nog enkele kenmerken van de nieuwe Mass Effect in de kijker zetten. Zo belooft de game:

  • meer vrijheid: spelers krijgen enorme vrijheid, niet alleen in hun bestemming, maar ook in de manier waarop ze op hun bestemming geraken en hoe ze de game willen spelen.
  • volledig nieuwe planeten: we nemen afscheid van de melkweg en gaan het Andromedastelsel onveilig maken. Hier ontmoet je nieuwe bondgenoten, kom je oog in oog te staan met dodelijke vijanden en verken je exotische werelden.
  • compleet nieuwe Mass Effect-ervaring: de game wordt ontwikkeld met de Frostbite Engine 3, die prachtige visuals, een fantastisch verhaal en boeiende gameplay op je scherm tovert.

Een reactie achterlaten