fbpx

Marvel’s Midnight Suns uitgesteld naar najaar van 2022

Midnight Suns

Slechts nieuws voor alle Marvel-fans die zitten te wachten op Midnight Suns van Firaxis Games. De ontwikkelaar heeft bekendgemaakt dat de strategische superheldengame doorschuift naar de tweede helft van 2022. Die stond oorspronkelijk gepland voor de lente van 2022.

Creative director Jake Solomon en senior franchise producer Garth DeAngelis kondigde het uitstel aan via een statement op Twitter. Dat leest als volgt:


Zoals je kan zien, is de reden voor het uitstel voor de hand liggend. Met de extra tijd kan Firexis meer narratieve elementen toevoegen, zoals cutscenes. Daarnaast zal de studio de extra ontwikkelingstijd ook gebruiken om bugs te pletten. We zullen de game dus ten vroegste zien in juli, al lijkt dat ook wat optimistisch. Wij gokken eerder op een release in oktober.

Zoals je weet, laat Midnight Suns real-time actiegevechten achter zich en geeft het spel de voorkeur aan strategische card-based battles. In de game mogen ietwat duistere Marvel-helden, zoals Ghostrider en Blade, het opnemen tegen kwaardaardige Lilith.

Een reactie achterlaten