fbpx

Marvel’s Avengers krijgt eerste grote update in december

Trek je superheldenpak maar weer aan, want uitgever Square Enix en ontwikkelaar Eidos Montreal brengen op 8 december een resem nieuwe missies voor Marvel’s Avengers. Je krijgt er zelfs een complete nieuwe superheldin bovenop. En dat is niemand minder dan Kate Bishop.

Kate wordt een speelbaar personage vanaf het nieuwste hoofdstuk in de game. Dat heeft Operation: Kate Bishop – Taking AIM en introduceert een nieuwe bad guy, de Super Adaptoid. Deze snoodaard gaat zijn vijanden – de Avengers dus – te lijf met een combo van wapen en vaardigheden die gebaseerd op die van de superhelden. Uitgeschakeld worden met je eigen moves? Pijnlijk!


Uiteraard hebben de meesten onder jullie de intro van Taking AIM al gespeeld. Die doet zich namelijk voor in de Tachyon missie, die enkele weken geleden de kop opstak via de War Table. In het nieuwe hoofdstuk is Kate Bishop Tachyon Rifts aan het onderzoeken, nadat zowel Nick Fury en Hawkeye spoorloos verdwenen. Bishop ontrafelt daarbij een vers plan van AIM en dus slaat ze de handen in elkaar met de Avengers.

Marvel’s Avengers heeft een hobbelige parcours afgelegd en zag het aantal spelers na enkele weken tot een minimum zakken. Het lange grinden en gebrek aan beloning is voor velen het breekpunt van deze superheldengame. Square Enix hoopt het tij te doen keren met nieuwe gratis content. Begin 2021 komt Spider-Man naar de game.

Een reactie achterlaten