fbpx

Mario X Rabbids RPG komt naar de Switch

Het gerucht over een cross-over van Super Mario uit de Nintendo-stal en de bekende Rabbids van Ubisoft doet al even de ronde. Maar volgens de jongens van gaming website Kotaku zou het spel wel degelijk in ontwikkeling zijn. De game luistert naar de titel Mario + Rabbids Kingdom Battle en komt naar de Nintendo Switch.

Kotaku kreeg namelijk een paar artworks toegestuurd en hoewel de afzender hen uitdrukkelijk vroeg om de beelden niet online te gooien, bevestigen ze wel het bestaan van de game, met een release window voor augustus-september. De game zou in ontwikkeling zijn bij Ubisoft en wordt naar verluidt gemaakt met de Snowdrop Engine van The Division.


In de RPG zullen Mario & co waarschijnlijk een belegering moeten doorstaan van de Rabbids. De game zou een mix brengen van turn-based gevechten, 2 player co-op en gekke humor. Volgens de klokkenluider van Kotaku zijn er 8 speelbare personages: Mario, Luigi, Yoshi, Princess Peach en vier Rabbids verkleed als Mario, Luigi, Yoshi en Peach.

Klinkt allemaal nog behoorlijk vaag, dus wij hopen op een spoedige officiële onthulling. In ieder geval is het cool om te zien dat uitgevers de handen in elkaar slaan om games te maken. Meer van dat!

Een reactie achterlaten