fbpx

Mario Kart horloge van Tag Heuer kost je €26.000

Schermafbeelding 2022 10 16 om 17.44.08

Nintendo heeft de handen in elkaar geslagen met Tag Heuer, een Zwitserse maker van luxueuze horloges, om een set van belachelijk dure uurwerken uit te brengen. De nieuwe productlijn is gebaseerd op Mario Kart en krijgt twee designs.

Zo vind je in de line-up, die de naam TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition meekreeg, een Chronograph en een Tourbillon Chronograph. Die laatste is uiteraard het premium product, want er zijn slechts 250 exemplaren verkrijgbaar, waarvoor je per stuk zo’n 25.700 euro betaalt.


Het juweel bestaat uit een 45mm case gemaakt van graad-5 titanium en heeft een kenmerkende, zwart gepolijste keramische omlijsting. Cool is de tri-compax wijzerplaat met bewegende Mario Kart elementen. De achterkant van de case is gemaakt van aangepast saffier-glas, zodat de drager de ultra-precieze COSC-certified Heuer 02T raderwerkjes kan zien

De Chronograph is iets bescheidener en heb je al voor 4.400 euro. Van dat exemplaar zijn er 3000 stuks verkrijgbaar. Deze horloge heeft een 44mm case van gepolijst metaal, een zwarte keramische tachymeter omlijsting, die het Mario Kart logo toont. Daarnaast heeft het horloge een permanente secondewijzer, die Mario toont op aangepaste, asfalt-getextuurde tellers.

Het is niet de eerste keer dat Tag Heuer samenwerkt met Nintendo, want vorig jaar bracht de horlogebouwer ook al een Super Mario horloge uit. Snel zijn als je er eentje wil kopen uiteraard.

Mario Kart

Een reactie achterlaten