fbpx

Man gearresteerd voor geweldpleging tijdens Fortnite livestream

In Australië is een Twitch-streamer opgepakt voor geweldpleging tegen zijn vrouw tijdens een livestream. De 26-jarige man uit Sydney speelde live Fortnite toen een discussie uitbrak met zijn vrouw die ontaardde in huiselijk geweld. Tijdens de uitzending hoorden de kijkers hoe de man zijn vriendin slaat. Ook zijn twee dochters, eentje van 3 en de ander van 20 maanden oud, waren op dat moment thuis.

De streamer in kwestie is MrDeadMoth. Het lokale politiecorps stuurde een agent naar zijn woning toen enkele kijkers de situatie aan het licht brachten. De streamer werd opgepakt op grond van slagen en verwondingen. Momenteel is de man weer voorwaardelijk vrij, maar op 13 december verschijnt hij voor het gerecht.


MrDeadMoth is Fortnite aan het spelen, terwijl zijn vriendin vraagt of-ie ermee wilt ophouden om te gaan eten. Hij roept dat-ie er zo aankomt, maar even later slaan de stoppen door, loopt hij uit beeld en hoor je klappen vallen. Zijn echtgenote en kinderen beginnen te schreeuwen. De ruzie escaleert verder waarbij er nog meer klappen vallen.

De video van de stream kan je hieronder bekijken, maar willen jullie even waarschuwen: de beelden zijn best hard.

 

Een reactie achterlaten