fbpx

Mafia III kampt met technische problemen op pc

Mafia III komt vandaag uit, maar op Steam zijn de meeste reviews al overweldigend negatief. Meer dan de helft van de klanten hebben een negatieve review achtergelaten, en dat blijkt te komen doordat de game op pc met technische problemen kampt.

Kopers klagen over crashes, glitches en graphics die niet overeenstemmen met wat de trailers eerder toonden. Zo zouden de textures bijvoorbeeld op de ‘low’ setting gelockt staan. De grootste klacht is echter dat de framerate vastgezet is op 30 frames per seconde. Het is dus niet mogelijk om aan 60 frames per seconde te spelen, zelfs al is je hardware meer dan krachtig genoeg.


Ontwikkelaar Hangar 13 heeft ondertussen al geantwoord en gezegd dat de game op pc nog verdere optimalisatie-opties krijgt.

We weten hoe belangrijk het is om voldoende opties te hebben zodat games volgens de mogelijkheden van je pc kunnen draaien. We werken nu aan een update waardoor je ook aan hogere frame rates kunt spelen. Binnenkort geven we meer details. Ondertussen ontvangen we graag feedback over performance opties, zodat we jullie meer controle kunnen geven over hoe de game past bij de hardware.

Om helemaal klaar te zijn voor Mafia III kun je ook nog eens de Mafia III launch trailer bekijken.

Een reactie achterlaten