fbpx

Mafia III Collector's Edition bevat soundtrack op vinyl

2K en Hangar 13 hebben de Collector’s Edition van hun opkomende blockbuster Mafia III aan de wereld getoond. Deze speciale editie van de misdaad game bevat verschillende fysieke als digitale items en dompelt je volledig onder in het Amerika van de jaren ’60.

Zo zitten er 2 LP’s in, eentje met de soundtrack van de game en eentje met de score van de game die de muzikale achtergrond vormt van Lincoln Clay’s zoektocht naar wraak. Deze verzameleditie kost 139 euro voor PS4 en 129 euro voor de Xbox One. En dit zit er allemaal in de doos:


  • Official Soundtrack New Bordeaux: deze LP bevat de volledig soundtrack van de game en geeft de sfeer weer van de United States na de Vietnamoorlog. Met hits van onder andere Otis Reading & Carla Thomas, The Animals en Sam Cooke.
  • Original Game Score: de tweede LP met muziek gecomponeerd door Jesse Harlin en Jim Bonney.
  • Exclusive Collectible Art Prints: twee litho’s van Playboy en Alberto Vargas Estate die je ook in-game kan ontdekken
  • The Art of Mafia III Collectable Art: een 56-pagina tellend artbook
  • Lincon Clay Replica Dog Tags: “1960’s US military issue” replica’s. Dog tags van Lincon, een geharde Vietnam veteraan op zoek naar wraak tegen de Italiaanse maffia
  • Faux Leather Establishment Drink Coasters: onderleggers uit namaakleer die gebaseerd zijn op het Paradiso Casino en andere in-game criminele vestigingen
  • Season Pass: korting op de toekomstige DLC’s

image006

Wie deze editie pre-ordert, krijgt er ook de Family Kick-Back bonus bij, dat drie voortuigen en wapens bevat.

Naast deze übercoole Collector’s Edition maakte 2K en Hangar 13 ook nog bekend dat vanaf vandaag tot 8 juni Mafia II en alle DLC’s beschikbaar is op Steam met 80% korting. Je kan je dus al alvast inspelen met Vito Scaletta, die trouwens ook z’n opwachting zal maken in Mafia III.

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Ziet er wel nice uit. Maar vermits ik geen vinyl patenspeler heb zal ik het toch maar bij de gewone versie houden

Een reactie achterlaten