fbpx

Maar liefst 4 Sniper Elite games in ontwikkeling

Ontwikkelaar Rebellion heeft via een uitgebreide video laten weten dat er maar liefst 4 Sniper Elite titels in ontwikkeling zijn. Waaronder een remaster en zelfs een VR-game.

Allereerst maakt de studio bekend dat Sniper Elite 5 in ontwikkeling is. Het spel verkeert nog in een zeer vroege productiefase, maar er wordt al aan gewerkt.


Daarnaast krijgen we een remaster van Sniper Elite V2. Keer terug naar Berlijn om de oorlog te eindigen met je sniperkunsten en de führer’s hersenen vol lood te jagen. De game verschijnt op PS4, Xbox One en pc. Maar ook op Nintendo Switch.

Switch-eigenaars mogen zich in de handen wrijven, want ook Sniper Elite 3 komt naar Nintendo’s hybride console, in de vorm van een Ultimate Edition. De versie bundelt dus de volledige game, inclusief alle dlc.

Last, but not least werkt Rebellion, samen met Just Add Water, aan een Sniper Elite VR game voor PlayStation VR. Die gebruik maakt van de Aim Controller.

Specifieke releasedata zijn er nog niet, al zouden Sniper Elite V2 Remastered en Sniper Eilte 3: Ultimate Edition wel nog dit jaar in de rekken belanden. Check de volledige onthullingsvideo hierboven, met de aparte hieronder.

Een reactie achterlaten