fbpx

Maakt Guerrilla Games zich op voor nieuwe onthulling?

Dat Guerrilla Games, de Nederlandse studio achter Horizon: Zero Dawn, al druk in de weer is met zijn nieuwste game verbaast ons niet. Hoe ver de ontwikkeling staat van het volgende project, vermoedelijk Horizon: Zero Dawn 2, is niet duidelijk. Al weten we wel dat de studio bezig is met motion capture.

Zo deelde Darren Randall, de hoofd animator van Guerrilla, onlangs een tweet waarin hij Goodbye Kansas in Stockholm bezoekt. Dat is een bedrijf gespecialiseerd in motion capture.


Hello Stockholm, we’ve come for your mocaps pic.twitter.com/fCPUdT53pq

— Darren R (@Doom_Squid) 15 oktober 2019

Uiteraard is het bijlange niet zeker dat Guerrilla Games effectief aan een sequel voor Horizon: Zero Dawn sleutelt. Maar dat het een groot project is, staat vast. Goodbye Kansas heeft bijvoorbeeld samengewerkt met CD Projekt Red voor een cinematische trailer van Cyberpunk 2077. En met de ontwikkelingsteams van Mass Effect Andromeda en Overkill’s The Walking Dead. Geen kleintjes dus.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer te zien van het geheime project van Guerrilla Games. Wij zitten alvast klaar voor een nieuwe portie robodino-gevechten.

Een reactie achterlaten