fbpx

Logo Black Ops 4 gespot op baseball pet NBA-ster

De geruchten en speculaties over de volgende Call of Duty blijven maar komen. Na het lek bij GameStop verwijst NBA-speler James Harden subtiel naar Call of Duty: Black Ops 4. De bekende basketspeler droeg onlangs een pet met daarop het logo van het spel. Toevallig bestond de rest van zijn garderobe uit camouflagekledij.

James Harden werd voor de wedstrijd tegen Oklahoma City Thunder gespot met het hoofddeksel. Op het eerste zich zou je er niet bij stilstaan, maar de tekening op de pet lijkt verdacht veel op het logo van Black Ops III, maar dan met een extra streep.


Verder weet Kotaku van twee bronnen dat Black Ops 4 daadwerkelijk in ontwikkeling is bij Treyarch. De setting focust zich op een oorlogsconflict in de ‘nabije toekomst’. Een van die loslippige personen bevestigde dat het logo op Hardens hoofddeksel ‘the real thing‘ is. 

Activision heeft het bestaan van Call of Duty: Black Ops 4 nog niet bevestigd. De uitgever wil geen commentaar kwijt, maar gebaseerd op de vorige games krijgen we een officiële onthulling in april of mei.

 

Een reactie achterlaten