fbpx

Ontwikkelaar Life is Strange kondigt Twin Mirror aan

Straffe gasten bij Dontnod Entertainment! Hun laatste wapenfeit, de bloederige RPG Vampyr, ligt nog maar pas in de rekken en toch heeft de ontwikkelaar zijn volgende game al onthuld. Twin Mirror wordt psychologische thriller in de narratieve stijl van Life is Strange.

Voor Twin Mirror slaat Dontnod de handen in elkaar met Bandai Namco. Een verrassende keuze, want de uitgever heeft weinig ervaring met narratieve avonturen. Toch klinkt de opzet van Twin Mirror interessant.


Als Sam keer je terug naar het stadje Basswood, in de Amerikaanse staat van West-Virginia, om de begrafenis van je vriend bij te wonen. Alweer een klap in zijn gezicht, want onlangs liep ook Sams relatie op de klippen. Verloren en depressief probeert hij herinneringen op te rakelen met zijn voormalige vrienden.

De poppen gaan aan het dansen wanneer Sam de volgende ochtend ontwaakt in zijn hotelkamer. Zijn shirt doordrenkt met bloed. En geen enkele herinnering van wat hij de avond ervoor uitgespookt heeft. Aan jou om uit te zoeken wat er aan de hand is.

In Twin Mirror zullen je keuzes, relaties en herinneringen het lot van Sam bepalen. Klinkt als een mix van Indigo Prophecy en Alan Wake, niet?

Een specifieke releasedatum is er nog niet. Al mikt Dontnod op een release in 2019.

Een reactie achterlaten