fbpx

Gelekt: God of War IV gaat naar de Noorse mythologie

Lang leve het internet! Want anders hadden we geen sappig lek omtrent God of War IV. Industriebron Shinobi602 hintte al via Twitter dat het nieuwe deel naar de Noorse mythologie zou trekken, maar website NerdLeaks heeft ook effectief bewijs gevonden op de website van een ex-werknemer van God of War-ontwikkelaar Santa Monica Studio. De website is ondertussen al offline gehaald.

Op de concept art zien we Kratos die een Noorse makeover gekregen: voortaan draagt hij een fikse baard en stoere bijl. Met die bijl kan hij volgens de concept art ranken doorsnijden en op die manier bruggen creëren. Er zijn ook verwijzingen naar omgevingen zoals Alfheim en “Land of the Fairies”. Jawel, Kratos gaat naar Elfenland. Alle beelden kan je bekijken op NeoGAF.


Santa Monica Studio bevestigde al eind 2014 dat de ontwikkeling van het nieuwe deel was begonnen. Krijgen we met God of War IV een reboot van de reeks? Er zijn eveneens geruchten dat deel vier gebruik zou maken van de extra kracht van de PlayStation 4K, de nieuwe krachtige versie van de PS4 die Sony in de maak heeft. Gelieve deze geruchten met een stevige korrel zout te nemen.

Meer info volgt vast en zeker op de E3-beurs!

145984172119

REACTIES (1)

  1. Damasta007

    damn, dees zou wel heel vet zijn

Een reactie achterlaten