fbpx

LEGO speelset gespot van Star Wars Jedi: Fallen Order

Star wars LEGo BD 1

Star Wars en LEGO vormen een uitstekende combinatie. Niet alleen de LEGO Star Wars games zijn daar het perfecte voorbeeld van, ook de fysieke LEGO sets zijn indrukwekkend. Binnenkort zou ook Star Wars Jedi: Fallen Order zijn eigen set krijgen, althans als we een nieuw lek mogen geloven.

Volgens het Duitse LEGO blog Promobricks, wordt speelset met nummer 75335 intern beschreven als BD-1. De set zou volgens de blog zo’n 1062 blokjes bevatten, waaronder een minifiguur van BD-1, de kleine robothelper van Cal Kestis in de game.


Met de bouwstenen in de set zou je dan ook een grotere versie van BD-1 kunnen bouwen. Wij veronderstellen dat de speelset behoorlijk uitgebreid is, want de retailprijs zou 99 dollar zijn. Opvallend: er zit geen minifiguur van Cal Kestis zelf in de doos. Vreemd, gezien de jonge padawan eigenlijk eigenlijk de hoofdrol heeft in de games.

Verder nog een leuk detail: de onlangs onthuld speelset ‘Mandalorian’s N-1 Starfighter’ bevat ook een minifiguur van een BD-unit. Aangezien LEGO dus een mal voor het personage heeft, zou het niet verrassend zijn als de mini BD-1 ook opduikt in zijn grotere versie.

LEGO Star Wars jedi

Een reactie achterlaten