fbpx

Leaker onthult releasedatum Assassin’s Creed Mirage

Mirage

Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin’s Creed Mirage vastgelegd. Althans als we de bekende Assassin’s Creed leaker J0nathan mogen geloven. Volgens de YouTuber verschijnt de game op 12 oktober.

We hadden eerder opgevangen dat Assassin’s Creed Mirage zou verschijnen in oktober, al kregen we geen specifieke datum. Dankzij J0nathan is die nu wel bekend. En hoewel de leaker laat vallen dat de datum intern vaststaat bij Ubisoft, zou de uiteindelijke release nog een paar weken kunnen verschuiven als blijkt dat er nog een onaangekondigde blockbuster op dezelfde dag verschijnt.


Ubisoft heeft opvallend genoeg nooit een releasedatum van Assassin’s Creed Mirage bekendgemaakt. De game zou echter intern al twee keer zijn uitgesteld. Zo wou Ubisoft de game aanvankelijk af hebben eind 2022 en daarna begin 2023. Afgelopen september bevestigde Ubisoft het bestaan van Mirage na een reeks leaks.

In de titel krijg je de controle over de assassin Basim Ibn Ishaq, die we kennen uit Assassin’s Creed Valhalla. In Mirage volgen we Basim tijdens zijn jonger jaren in het Bagdad van de 9e eeuw.

Een reactie achterlaten