fbpx

Lara Croft binnenkort als Barbiepop verkrijgbaar

Barbie voegt voor het eerst de gameheldin Lara Croft toe aan het assortiment. Mattel onthulde de Barbieversie van Lara tijdens de Toy Fair-beurs in New York. Dankzij het ideale figuur van de vrouwelijke grafrover past ze perfect tussen de andere speelgoedfiguren. Ietwat ongewoon voor een Barbiepop wel: Barbie-Lara is uitgerust met haar kenmerkende ijsbijl en een geïmproviseerd verband.

De timing van Mattel is niet toevallig. Vanaf 14 maart speelt de nieuwe Tomb Raider-film in onze zalen. Niet langer Angelina Jolie, maar wel Alicia Vikander kruipt in de huid van de heldin. Verder wordt er ook gewerkt aan een nieuwe game die volgens Square Enix nog dit jaar verschijnt.


Het speelgoed is uitgerust met een verschillende accessoires waaronder de ijsbijl, een plattegrond en een dagboek. Daarnaast bevat de pop een certificaat om de authenticiteit te bewijzen en een stand. De Barbiepop is vanaf nu al te bestellen via Amerikaanse retailers en kost 29,99 dollar. Of Europese klanten met de plastieken Lara Croft kunnen spelen, is nog onbekend.

Paul, Sheryl

Een reactie achterlaten