fbpx

Is er een nieuwe Dragon Age op komst?

Op 3 november vierde BioWare het 10-jarig bestaan van zijn RPG-reeks Dragon Age. Meteen een reden voor de uitgever om aan te kondigen dat-ie aanwezig zal zijn op Dragon Age Day, die dit jaar doorgaat op 4 december.

Hoewel Dragon Age Day niet officieel erkend wordt door BioWare, werd de dag door de fans in het leven geroepen als tegenhanger van N7 Day op 7 november, een dag om het bestaan van Mass Effect te vieren. Toch liet de studio vallen dat het dit jaar van de partij zal zijn. Vooral de manier waarop is opvallend:


Let vooral op die schrijfwijze van Dragon 4ge Day. Alsof de ontwikkelaar iets teaset dat met Dragon Age 4 te maken heeft. Natuurlijk kunnen we te ver tussen de regels door lezen, maar na de shitstorm van Anthem zou de community dat wel kunnen smaken.

Dat gezegde zijnde heeft EA tijdens zijn laatste aandeelhoudersvergadering bekendgemaakt dat er een aantal remasters van klassiekers onderweg zijn. Misschien hoort Dragon Age daar wel bij? Of misschien krijgen we op N7 Day wel een onthulling van Mass Effect Trilogy Remastered?

Uiteraard is het allemaal puur giswerk, al zou geen slechte zet zijn van EA. Zolang er echter geen officiële onthulling volgt, neem je dit bericht het best met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten