fbpx

Krijgen we grappling hook en grotere maps in Titanfall 2?

Een Reddit-post heeft misschien wel enkele details van Respawn Entertainment’s first-person shooter Titanfall 2 gelekt. De ondertussen al verwijderde post verklapte dat we in de game aan de slag kunnen met een grappling hook. Hiermee zal je op afstand in je Titan kunnen springen en vijanden uit de lucht kunnen halen.

Verder liet de post ook nog weten dat de maps aanzienlijk groter zullen zijn dan in z’n voorganger. De post sprak ook nog van een mogelijke release in oktober wat de pre-kerstmis periode er niet gezonder op zal maken voor onze portemonee aangezien ook rond die tijd Battlefield I en Call of Duty: Infinite Warfare op de kalender staan. In het bericht was ook een screen te zien wat, volgens de post, de vermoedelijke box art zal worden voor de mech shooter. Deze kan je bovenaan het artikel bekijken.


Deze info moet je natuurlijk met een serieuze korrel zout nemen, aangezien de bron niet gekend is. Maar het feit dat deze post zulke specifieke details bevatte en ook onmiddellijk verdween, lijkt erop te wijzen dat hier misschien wel wat waarheid in zat. Waarschijnlijk zullen we meer te weten komen op de komende E3.

Een reactie achterlaten