fbpx

Krijgen we binnenkort Mario te zien op het grote scherm?

Nintendo zou werken aan film die binnen 2 à 3 jaar in de bioscoopzalen te zien zou zijn. Dat heeft Tatsumi Kimishima, CEO van Nintendo, gezegd in een interview met de Japanse krant Asashi Shimbun.

Nintendo’s kind aan huis Shigeru Miyamoto had eerder dit jaar al gezegd dat de Japanse videogame gigant niet weigerachtig staat tegenover het idee van Nintendo franchises op het grote scherm. Nintendo ziet zichzelf namelijk als een entertainment bedrijf wat wil zeggen dat hun vakgebied verder reikt dan videogames alleen.


Het is niet de eerste keer dat Nintendo gelinkt word aan een rolprent. Zo zagen we Mario al aan het werk in 1993 in de live-action film Super Mario Bros.. Later verschenen er ook nog enkele gelekte e-mails waaruit bleek dat Sony in vergevorderde onderhandelingen was met Nintendo over een nieuw Mario-film. Recenter nog zagen we Donkey Kong zijn ding doen in de komedie met Adam Sandler Pixels. Verder was er ook nog een gerucht dat Nintendo zou werken aan een Ledgend of Zelda tv-show voor Netflix, hoewel eerstgenoemde zich ondertussen al gedistantieerd heeft van dit gerucht.

Wij bij Invader houden ons hart vast en hopen voor het beste, maar aangezien Nintendo zelf dit project onder handen neemt, zou dit wel eens een erg leuke langspeelfilm kunnen worden.

Een reactie achterlaten