fbpx

Krijgen meer games in Final Fantasy VII Compilation een remake?

Remake

Onlangs hield Square Enix een event achter gesloten deuren voor de Nintendo Switch rpg The World Ends with You: Final Remix. Ook Tetsuya Nomura, regisseur van zowel Kingdom Hearts III en Final Fantasy VII Remake was aanwezig. De man beantwoordde er verscheidene vragen van de fans.

Toen een aanwezige zijn hand opstak met de simpele opmerking ‘ik wil Crisis Core: Final Fantasy VII opnieuw spelen’, antwoordde hij het volgende:


“Nadat Kingdom Hearts III de deur uit is, stap ik over naar Final Fantasy VII Remake. Ik heb een paar ideeën in mijn hoofd over de release en heb daar ook al over gesproken met producer Kitase. Alle Final Fantasy veteranen bij Square overwegen extra projecten om de Remake te begeleiden. We willen zien of we ook iets kunnen doen met de games uit de Final Fantasy VII compilatie. Maar goed, eerst Kingdom Hearts III, want de rest is toekomstmuziek.”

Een interessant gegeven, want dat zou betekenen dat games als Crisis Core opgenomen kunnen worden in de ontwikkeling van de Remake. De compilatie waar Nomura het over heeft, bestaat namelijk uit Before Crisis: Final Fantasy VII, Crisis Core: Final Fantasy VII, Final Fantasy VII, Final Fantasy VII: Advent Children en Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII. Een heleboel titels, die allemaal samen het volledige verhaal van de game uitdiepen.

Hoe en of Square Enix dat allemaal gaat tackelen, is een raadsel. Wij gokken dan ook dat de game nog een tijdje in ontwikkeling zal zijn.

Een reactie achterlaten