fbpx

Kratos gaat binnenkort knallen in Fortnite

Kratos

Voor Chapter 2: Season 5 krijgt Fortnite krijgt een wel opvallend gastpersonage. Na The Mandalorian maakt niemand minder dan Kratos van God of War zijn opwachting. Of zijn vliegende bijl Leviathan ook een intrede maakt valt nog te wachten, maar de andere personages kunnen zich best al gaan verstoppen.

Het nieuwe seizoen van het battle royale fenomeen zegt vaarwel aan de superhelden van Marvel en brengt krijgers uit verschillende franchises naar de wereld van Fortnite. Wie de Battle Pass aanschaft, krijgt meteen The Mandalorian uit Star Wars als skin. En binnenkort komt Kratos er ook bij.


De Fortnite-versie van Kratos ziet eruit zoals je zou verwachten. Beetje een cartooneske look, iets minder realistische texturen, zodat-ie perfect in het universum past. Al wordt het allicht wat vreemd om de Ghost of Sparta te zien rondhossen met een sniper gun in zijn handen.

De Kratos-skin werd verrassend genoeg niet bevestigd door Epic Games zelf, maar verscheen via het Twitter-kanaal van HypeX, dat bekendstaat om Fortnite nieuws. Toen later ook Sony dit onderstaande bericht deelde, werd alle twijfel weggenomen.

In het vorig seizoen stonden de superhelden van Marvel centraal. Het seizoen werd op 1 december afgesloten met een eventfinale waar alle spelers het tegen slechterik Galactus moesten opnemen. En dat was best cool gemaakt. Volgens Epic Games namen wereldwijd maar liefst 15.3 miljoen spelers deel aan het gevecht. Check het gevecht hieronder.

Misschien toch eens terug Fortnite proberen?

Een reactie achterlaten