fbpx

Kopers verzameleditie Fallout 76 voelen zich bedrogen

Alsof de rommelige staat van de game nog niet genoeg was, is er ook een relletje ontstaan over de Power Armor Edition van Fallout 76. Gamers die de peperdure editie hebben gekocht, zijn niet te spreken over de kwaliteit ervan. Zo zou de Power Armor helm verscheept worden met een coole Fallout 76 draagtas. Maar die laatste laat helemaal te wensen over.

Zoals geadverteerd, kreeg je bij de Power Armor Edition van Fallout 76 een militaire draagtas, gemaakt van hoogwaardig katoen. Vergelijkbaar met stevige tassen in de uitrusting van militairen. Op het moment dat Bethesda de plannen voor de editie bekendmaakte, had de uitgever nog geen opzoekingswerk gedaan naar de prijzen van die stof. Nu bleek het materiaal iets te duur, waardoor Bethesda het zonder enige mededeling verving door nylon.


Power Armor

In plaats van een stevige draagtas, krijgen gamers dus een uit de kluiten gewassen plastic tasje, ongeveer even sterk als het gemiddelde winkelzakje. Iets waar veel kopers absoluut niet van gediend zijn. Opvallend genoeg lijkt Bethesda er zich weinig van aan te trekken. Eén gamer contacteerde de klantendienst van de uitgever over de kwaliteit van de verzameleditie en kreeg dit antwoord terug.

 

Power Armor

Zoals je kan lezen, ‘hoopt Bethesda dat de fans blij zijn met hun beste Collector’s Edition tot nu toe’, ondanks de niet vermelde wijziging. Een schrale troost, aangezien de game ook de verwachtingen niet inloste. Vreemd dat de uitgever dan ook nog geen rechtszaak aan zijn been heeft wegens vals adverteren. Bethesda wist immers dat de gebruikte materialen zouden veranderen, maar zweeg erover. En bood de fans niet eens een alternatief aan.

Wij zijn alvast benieuwd waar het verhaal van Fallout 76 gaat eindigen. Het gebeurt zelden dat een game van Bethesda zo slecht ontvangen wordt.

Een reactie achterlaten