fbpx

Komt Overwatch dan toch naar de Switch?

Eerder dit jaar sprak Jeff Kaplan, game director van Overwatch, nog over de grote onwaarschijnlijkheid dat de hero shooter naar de Nintendo Switch zou komen. Nu lijkt Kaplan van mening veranderd. Hij wil dat Blizzard de prestaties herbekijkt, zodat Overwatch perfect zou kunnen draaien op Nintendo’s nieuwe console.

Kaplan liet wel al weten dat het geen gemakkelijke taak is om Overwatch op de huidige drie platformen – PC, Xbox One en PS4 – draaiende te houden en dat een extra platform misschien iets te hoog gegrepen zou zijn. Kaplan houdt echter de mogelijkheid open dat Overwatch naar de Switch komt, al is het niet de hoogste prioriteit op dit moment. “Het is niet omdat we nu nog niet aanwezig zijn op een platform, dat dat in de nabije toekomst niet kan veranderen”, aldus Jeff Kaplan.


In ander Overwatch nieuws teasede Blizzard een grote aankondiging voor 11 april, morgen dus. In een filmpje dat afgelopen week verscheen op Twitter, wordt gesuggereerd dat er een event zal plaatsvinden waar Blizzard zijn “beste update tot nu toe” voor de game zal vrijgegeven. Iets om naar uit te kijken!

Een reactie achterlaten