fbpx

Mortal Kombat rebootfilm vindt nieuwe regisseur

Het ziet ernaar uit dat Scorpion, Sub-Zero en alle andere bad-ass vechtjassen uit Mortal Kombat opnieuw een film krijgen. Regisseur Simon McQuoid is volgens een artikel van website Variety namelijk druk in de weer om een filmreboot te maken.

McQuoid is vooral bekend van tv-advertenties. Hij werkte al voor Logitech, Duracell, Samsun en Netflix, maar ook voor PlayStation en Xbox. Herinneren jullie je nog de Michael-trailer voor PS3, waarin verschillende PlayStationhelden samenkomen om de speler te eren? Wel, dat clipje komt uit de lens van McQuoid.


New Line Cinema, een afdeling van Warner Bros., probeert al een tijdje de filmfranchise van Mortal Kombat nieuw leven in te blazen, maar omdat het project veel personeelswijzigingen ziet, loopt het allemaal een beetje stroef.

Nu er gesprekken aan de gang zijn met McQuoid, kan er dus wel eens schot in de zaak komen. Hopelijk weten we binnenkort meer. En als je echt niet kan wachten, kan je uiteraard nog altijd Mortal Kombat X in je console schuiven.

Een reactie achterlaten