fbpx

Keanu Reeves wil John Wick of Neo niet in Mortal Kombat

Keanu Reeves mortal kombat

Keanu Reeves, de acteur van John Wick en The Matrix wil niet dat zijn filmpersonages in gewelddadige vechtspellen zoals Mortal Kombat opduiken. Dat liet hij weten in een interview met Esquire.

Hoewel de acteur fan is van videogames en ook Mortal Kombat, wil hij Neo of John Wick liever niet in de game. Tijdens het interview zei hij simpelweg dat beide personages absoluut niet thuishoren in het universum van de game:


“If it was up to me? No, Mortal Komat is awesome in so many ways, but I think…you know, Neo, John Wick, they’re doing their own thing. And Mortal Kombat is doing their own thing.”

De acteur heeft een punt. Het zou wat vreemd zijn om Neo of John Wick  te zien strijden met de monsterlijke wezens uit NetherRealm. Langs de andere kant, het gaat filmhelden zoals Rambo, The Terminator en RoboCop best goed af.

Of dit betekent dat we beide personages nooit in Mortal Kombat zullen zien? Hangt er vanaf of Warner Bros. een moer geeft om de mening van de acteur. De uitgever is immers zowel eigenaar van Mortal Kombat als The Matrix. Binnenkort een deathmatch tussen Goro en Neo dan maar?

Een reactie achterlaten