fbpx

Just Cause ontwikkelaar onthult Generation Zero

Avalanche Studios, de ontwikkelaar achter Just Cause 2 & 3 en Mad Max, heeft een compleet nieuwe game onthuld. Generation Zero is een co-op survival avontuur voor vier spelers, waarin robots de wereld hebben veroverd.

De game speelt zich af in het Zweden van de jaren 80 en draait op de krachtige Apex Engine. Dat betekent reusachtige maps met een dynamische dag- en nachtcyclus en onvoorspelbare weeromstandigheden. Overgoten met een klassieke eighties soundtrack!


En als dat allemaal niet cool genoeg klinkt, mag je het ook nog eens opnemen tegen op hol geslagen robots. Via guerrilla-tactieken moet je de blikken monsters proberen uit te schakelen. Cool is dat alle schade die je toebrengt, permanent te zien is. Moet je bijvoorbeeld vluchten omdat een confrontatie te uitdagend is, dan zal de robot zijn ‘littekens’ behouden.

Klinkt cool en met de meesters in destructie van Avalanche Studios aan het roer zou dit wel eens interessant kunnen worden. Ons doet het in ieder geval denken aan een mix van Horizon: Zero Dawn en de mechs uit de televisiereeks Falling Skies. Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten