fbpx

Just Cause film heeft regisseur gevonden

Cause 4 Rico Rodriguez

De filmadaptatie van Just Cause heeft een regisseur beet. Het is Michael Dowse die de live-action avonturen van Rico Rodriguez naar het witte doek zal brengen. De man is vooral bekend voor komediefilms, waaronder Stuber en Fubar 1 & 2.

Via Deadline doken er trouwens nog meer details op van de prent. Het script van Just Cause wordt namelijk gepend door Derek Kolstad, de man achter de John Wick films. Dat de actie in Just Cause van een stevig kaliber zal zijn, staat nu al vast.


In de film neemt geheim agent Rico Rodriguez het op tegen The Black Hand. Yup, dat is dezelfde groep huurlingen als in Just Cause 4. Hoe beide partijen elkaar weer tegenkomen is onduidelijk, al zal Rico ze opnieuw mores leren met zijn iconische grappling hook en parachute.

Verder zou er ook een romantisch verhaallijn in de film zitten, waardoor vrouwelijke karakter als Esperanza Caramicas of Maria Kane uit de games kunnen terugkeren. Welke dame in die rol kruipt en hoe dat juist in de film past, wordt uiteraard geheim gehouden.

En nu maar hopen dat de productie iets vlotter verloopt dan bij de Uncharted-film.

Een reactie achterlaten