fbpx

Resident Evil 3 Remake dropt nieuwe trailer

Capcom heeft een nieuwe trailer gelost van Resident Evil 3 die hoofdrolspeelster Jill Valentine in de schijnwerpers zet. Als lid van de BSAA vecht ze tegen allerlei vormen van bioterrorisme en wordt ze naar Raccoon City gestuurd om er de burgers te redden.

Wanneer ze aankomt, worden de straten overspoeld met zombies. Aan Jill dus om samen te werken met Carlos en een team van Umbrella huurlingen om zoveel mogelijk mensen te evacueren. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de monsterlijke Nemesis wil daar graag een stokje voor steken.


Samen met de trailer, gaf Capcom ook een update van Resident Evil: Resistance. De multiplayer-modus zou nu in open beta gaan, maar is door technische problemen enkel gelanceerd op Xbox One. Spelers op Steam en PS4 zullen dus iets langer moeten wachten. De beta loopt tot de release van de game, op 3 april.

Merk wel op dat ook Capcom laten weten heeft dat het moeilijk wordt om de game bij de consument te krijgen. Wie gepre-ordered heeft via webshops ondervindt waarschijnlijk niet al te veel problemen. Pre-orders via retailers kunnen echter vertraging oplopen door de sluiting van die winkels als gevolg van de maatregelen om het coronavirus in te dammen.

Een reactie achterlaten