fbpx

Je kan de Assassin’s Creed-film zien voor $1200

Vanaf december speelt de Assassin’s Creed-film in de zalen. Een toegangsticket kost in Amerika zo’n 10 dollar, maar Ubisoft zou Ubisoft niet zijn als het niet een paar coole pre-orderopties aanbood. Pre-orders voor een filmticket? Yup, maar je hebt wel de keuze uit een resem vette collector’s items.

De duurste bundel gaat over de toonbank voor 1200 dollar, maar je krijgt er dan ook een limited edition replica van een Spaanse kruisboog en een digitale versie van het filmscript bij.


Daarnaast is er de 600 dollar-optie, die geleverd wordt met een officiële figurine van Aguilar, de Assassin die door Michael Fassbender vertolkt wordt in de film.

Voor 120 dollar krijg je een filmticket en een officiële hoodie. Wie 60 dollar betaalt, krijgt een plastic replica van een hidden blade bij z’n ticket. Wie een T-shirt wil, telt 25 dollar neer en voor 15 dollar ga je aan de haal met een collector’s horloge en een handvol tijdelijke tattoos.

De film vult dit jaar een leegte op, omdat er geen Assassin’s Creed-game verschijnt. Ubisoft heeft trouwens ook al een sequel voor de film aangekondigd, waarin ook Michael Fassbender de hoofdrol krijgt.

Een reactie achterlaten