fbpx

PlayStation 5 binnenkort terug te pre-orderen bij Media Markt NL

PS5 2

Dat het pre-orderen van de PlayStation 5 niet vlot is verlopen, geeft zelfs Sony toe. Terwijl de ene retailer het pre-orderen meteen moest stopzetten, kan de andere geen uitsluitsel geven of de klant er effectief op dag van launch zal ontvangen. Media Markt Nederland brengt alvast via meer verduidelijking: wie een PS5 pre-order heeft geplaatst op 17 september, ontvangt zeker eentje op dag van launch. En binnenkort zouden meer pre-orders aangenomen worden. Of dit ook voor België geldt is niet bekend.

Het was de Nederlandse radiopresentator Ron Vostermans van RTL7 die duidelijkheid wou rond de PS5 pre-orders. Hij nam contact op met de woordvoerder van Media Markt en vroeg om uitleg. Die vertelde hem dat het aantal PS5-consoles in Nederland binnen het kwartier waren uitverkocht. Volgens diezelfde woordvoerder zullen binnenkort nieuwe pre-orders worden aangenomen. Wanneer de nieuwe voorraden van de PS5 binnenkomen, worden die volgens chronologische volgorde geleverd.


Volgens de tweet zullen pre-orders enkel via de winkels gebeuren. Die pre-orderlijsten staan los van die van de webshop van Media Markt. Meer details over de precieze aantallen en timing zijn er verder niet.

Of dit ook in Belgische Media markt-winkels het geval is, weten we niet. Op dit moment is de PS5 zo goed als overal uitverkocht en kan je geen pre-orders meer plaatsen. We houden je op de hoogte.

Een reactie achterlaten