fbpx

Jake Gyllenhaal krijgt hoofdrol in The Division-film

Een film van The Division, say what? Yup, blijkbaar is Ubisoft de productie opgestart van een Hollywoodprent gebaseerd op de populaire online shooter. Althans als we de website Variety mogen geloven. De hoofdrol in de film is weggelegd voor Jake Gyllenhaal, die eerder al met Gemma Arterton in de gamefilm Prince of Persia te zien was.

Niet verrassend dat Ubisoft ervoor gekozen heeft om nu net The Division een film-adaptatie te geven. De game was namelijk de bestverkopende nieuwe IP ooit. In vijf dagen bracht-ie zo’n 330 miljoen dollar op, terwijl er vanaf midden mei al 9,5 miljoen geregistreerde gebruikers waren.


Jake Gyllenhaal krijgt trouwens niet alleen de lead, maar is ook producent van de prent. Al is de toekomst nu nog niet helemaal zeker. Ubisoft zoekt namelijk nog naar een degelijke scenarist en is ook van plan nog wat meer grote namen te casten.

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Maken tegenwoordig wel heel veel films van games. Zolang ze goed zijn vind ik het prima. Jake Gyllenhaal is ook niet de minste dus zal in dit geval wel goed zijn 🙂

Een reactie achterlaten