fbpx

Jack Black wordt Kratos, Link en Lara in nieuwe Tenacious D video

jack black video game

Acteur en muzikant Jack Black heeft na zijn Peaches-oorwurm alweer een epische gamesong gedropt. Met zijn rockband Tenacious D maakte hij de song Video Games waarin hij games bejubelt. Vooral de bijhorende animatievideo is indrukwekkend goed gemaakt.

In de song zingt Jack Black dat hij geen games meer speelt, uitgezonderd Fallout, God of War en een rits andere titels. Omdat hij vindt dat die games het medium overstijgen. Daarbij kruipt Black telkens in de huid van de betreffende gameheld/heldin en verandert hij in Kratos, Link, Lara Croft en zelfs Arthur Morgan uit Red Dead Redemption 2.


De animatievideo werd gemaakt door YouTuber en animatiekoning Chris “Oney” O’Neill. De video heeft in amper drie dagen tijd zo’n 5 miljoen views bijeen geharkt.

Jack Black scoorde al eerder een hit met Peaches uit de Super Mario Bros. film waarin hij als slechterik Bowser zijn liefde voor de prinses bezingt. Het lied heeft ondertussen zo’n 36 miljoen views op YouTube en sloop zelfs de Amerikaanse Bilboard top 100 binnen.

Een reactie achterlaten