fbpx

Jack Black is speelbaar personage in Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Xw769QoJL3YwiWorD8bf29 1024 80

Het lijkt erop dat Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remastered veel meer wijzigingen zal doorvoeren dan oorspronkelijk gedacht. De game is meer dan alleen een remaster, want een dataminer heeft in de code van de demo zitten rommelen en nieuwe personages ontdekt. Eén ervan is acteur-muzikant Jack Black.

Onlangs ging de pre-order demo voor de game live. Enkele snoodaards op Reddit hebben de code van de demo doorzocht voor interessante data. En het lijkt erop dat Jack Black een speelbaar personage wordt in de volledige game. Zo dook de volgende afbeelding op tussen alle data-files van de demo.


Jack Black

Het lijkt erop dat Jack Black in de remaster de rol van Officer Dick op zich gaat nemen. Officer Dick is jarenlang een terugkerend personage geweest in de games sinds de eerste Tony Hawk’s Pro Skater uit 1999. Nu gaat die rol dus naar Jack Black. Waarom Jack Black? Die is toevallig goede maatjes met Tony Hawk. Check de video van zijn YouTube-kanaal JablinskiGames onderaan dit bericht.

Of er nog meer verrassingen in de game zitten, is op dit moment niet bekend. Al is Jack Black als Officer Dick zeker en vast al een eerste geniale move.

Een reactie achterlaten