fbpx

Is dit de onthullingstrailer van Left 4 Dead 3?

Op YouTube is een geheimzinnige trailer opgedoken die verdacht veel doet denken aan Left 4 Dead. Het is echter niet duidelijk of het filmpje een nieuwe telg in de zombiekiller-reeks aankondigt, want het is verschenen op een zeer obscuur kanaal.

Het videokanaal van ClusterFlu961 ging online op 1 mei en lijst slechts 1 video op: degene die je hierboven kan zien. De accountnaam zou kunnen verwijzen naar het virus dat de zombie-apocalypse in Left 4 Dead veroorzaakt, maar niets is zeker. Ook de titel van de trailer 20190611wVLACgXBSwO4eVv.021162_h264 vertelt ons bijzonder weinig. Al spotten wij wel een datum: 2019-06-11. Wil dat zeggen dat we meer info krijgen op 11 juni, of met andere woorden, op E3? Natuurlijk kan het even goed om een Amerikaanse datum gaan. In dat geval 6 november 2019. Kanshebber voor een releasedatum?


Blijft giswerk, maar die datum moet volgens ons toch echt een betekenis hebben. Vooral omdat ook de video net iets te professioneel gecreëerd is om fan-made te zijn. In zekere zin blijft het in dat geval opvallend dat Valve, het bedrijf achter Left 4 Dead, de video nog niet opgeëist heeft. Nu goed, het kan deel uitmaken van de teaser. Hopelijk komen we binnenkort meer te weten. Tot dan neem je dit verhaal best met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten