fbpx

Is sequel van Star Wars Jedi: Fallen Order al in ontwikkeling?

Star Wars Jedi: Fallen Order was voor ons niet de topper waar we op hoopten, maar dat houdt Respawn Entertainment niet tegen om het werk aan de sequel, of een volgende Star Wars game, al te beginnen. Althans als we enkele vacatures op de website van de studio mogen geloven.

Zo is het Star Wars-team van Respawn Entertainment op zoek naar een Senior Character Artist, een Level Designer en een Senior Software Engineer. Die nieuwe titel zou een third-person action-adventure game worden. Niet toevallig hetzelfde genre als Star Wars Jedi: Fallen Order.


Uiteraard is dit geen bewijs dat Respawn effectief sleutelt aan een vervolg op Jedi: Fallen Order, maar de kans is groot. EA liet al weten dat de game het goed gedaan heeft aan de kassa en dat Respawn het verhaal van Cal Kestis dolgraag verderzet.

Dat gezegd zijnde, kan het natuurlijk ook gaan om een third-person shooter, waarbij je in de huid kruipt van Rebel Scum. Of misschien wel een alternatief van het geannuleerd Star Wars 1313. Wie zal het zeggen?

Een reactie achterlaten