fbpx

iPhone 15 Pro laat je Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil 4 en meer spelen

iPhone 15

Technologiereus Apple heeft zijn nieuwe iPhone 15 onthult en – verrassing! – Apple mikt op gamers. Zo kan je met de Apple 15 Pro verschillende AAA-games zoals Assassin’s Creed Mirage en de remake van Resident Evil 4 op spelen. Inclusief ray-tracing. O ja, in real-time, niet gestreamd via de cloud.

De nieuwe iPhone 15 en iPhone 15 Pro werden op 12 september officieel onthuld tijdens het Apple event. De techreus maakte bekend dat het toestel heel wat nieuwe titels kan spelen. Zowel de remake van Resident Evil 4, Resident Evil Village, Assassin’s Creed Mirage, The Division Resurgence en Death Stranding worden uitgebracht voor iOS.


Volgens Apple krijgt de iPhone 15 Pro een enorme performance upgrade dankzij de A17 Pro chip. Het toestel heeft een 6-core GPU en een snellere Neural Engine. Met dergelijke hardware onder de motorkap, wordt de iPhone 15 Pro een krachtige smartphones, die console graphics mogelijk maakt op een smartphone.

Dankzij de mesh shading van de GPU kunnen games gedetailleerde omgevingen op je scherm toveren met minder vermogen. De telefoon biedt zelfs ray-tracing aan dat de virtuele werelden nog levendiger maakt. En daarmee is de iPhone 15 Pro in staat om games af te spelen die voordien enkel mogelijk waren op consoles of pc.

Ook handig: je kan de DualSense of andere gaming controller gemakkelijk verbinden met de iPhone zodat je games zoals Assassin’s Creed Mirage niet alleen via het aanraakscherm hoeft te spelen.

Bekijk de video hieronder voor alle details en de eerste gameplaybeelden.

De iPhone 15 Pro kost €1.229 en is verkrijgbaar vanaf 22 september. Voor de iPhone 15 Pro Max met grotere display betaal je €1.479.

Een reactie achterlaten