fbpx

IO Interactive kondigt Hitman: Definitive Edition aan

IO Interactive en Warner Bros. Interactive Entertainment slaan de handen in elkaar voor Hitman: Definitive Edition. De ontwikkelaar scheurde zich los van Eidos Interactive en kon Hitman als eigendom behouden. De kale huurmoordenaar komt nu terug in een ultieme editie onder een andere uitgever.

Hitman: Definitive Edition komt op 17 mei naar PS4 en Xbox One. Als extraatje krijg je drie in-game vermommingen voor Agent 47 die geïnspireerd zijn op andere titels van IO Interactive. Specifiek gaat het hier om Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas.


De Deense ontwikkelaar is Warner Bros. Interactive Entertainment enorm dankbaar. Dankzij de samenwerking kan de studio zich verder focussen op waar ze goed in zijn: het maken van games. Het lijkt erop dat deze Definitive Edition nog maar de start is van de distributieovereenkomst voor Hitman.

In deze ultieme bundel zitten volgende items:

  • IO Interactive’s 20th Anniversary Outfit-bundel: drie nieuwe vermommingen geïnspireerd op Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas.
  • Hitman eerste seizoen (basisspel): zeven exotische locaties uit het eerste seizoen, waaronder Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido en de ICA-fabriek.
  • Hitman Game of the Year Edition-content: vier missies uit de Patient Zero-campagne, drie thema-escalatiecontracten waarmee je drie unieke wapens en het clownspak kan vrijspelen, het cowboypak en het ravenkostuum uit de digitale Game of the Year-versie.
  • Hitman zomer bonusaflevering: inclusief ICA-bonusmissies in Sapienza en Marrakesh.
  • Hitman: Blood Money Requiem-pakket: het pakket met de Requiem Suit, Pale Duck Explosive en het ICA Chrome Pistol.
  • Alle uitgelichte contracten, Escalation Contracts, Challenge Packs en spelupdates uit het eerste seizoen van Hitman.

Een reactie achterlaten