fbpx

Uitgever PUBG werkt aan hyperrealistische versie van De Sims

inzoi sims

PUBG uitgever Krafton heeft een eerste gameplayvideo gedeeld van zijn nieuwe project inZOI. De game lijkt op een hyperrealistisch versie van De Sims die je belachelijk veel opties geeft om je ideale digitale leven in elkaar te boksen.

Zo is het mogelijk om je personages vorm te geven. Geen cartoonesk ontwerp deze keer, want inZOI biedt personagemodellen waar je van achterover valt. Zelfs de gezichtsexpressies zijn er fenomenaal realistisch uit. Daarnaast is er ook de optie om gebouw op te bouwen of aan te passen zoals jij dat wil. Op die manier kan je jouw community volledig naar je hand zetten.


Belangrijkste zijn natuurlijk de activiteiten. Een hele dag je kantoorjob uitoefenen? Check! Naar de gym gaan? Check! Je geluk testen met grijpspelletjes in de arcadehallen? Alweer check! De kinderen verzorgen? Ook mogelijk! Of toch liever gewoon een wandeling maken? Een babbeltje slaan met andere personages? Ruzie maken met andere personages? Kan allemaal.

Het ziet er best leuk uit allemaal. Het is zelfs mogelijk om het weer en buitenlocaties aan te passen. Dat de opties in InZoi eindeloos zijn, staat nu al vast.

De game staat gepland voor release in 2024 en komt voorlopig enkel naar pc. Al heb je er wel een stevige pc voor nodig.

Een reactie achterlaten