fbpx

Insomniac onthult VR-game Feral Rites

De ontwikkeling van Ratchet & Clank zit erop, maar dat wil niet zeggen dat de dames en heren bij Insomniac Games op hun lauweren rusten. De ontwikkelaar maakt bekend dat het druk bezig is met de ontwikkeling van Feral Rites.

Marcus Smith, de director die ondermeer Sunset Overdrive in goede banen leidde, beschrijft de game als een combinatie tussen de exploratie van Zelda en de brute vechtstijl van God of War.


Gamers kunnen kiezen of ze als een mannelijk of vrouwelijk personage spelen. Ze kunnen transformeren in verschillende beesten om speciale vaardigheden en krachten te gebruiken. De artwork doet vermoeden dat Feral Rites zijn inspiratie haalt bij de Keltische mythes.

De personages in de game krijgen een combovechtsysteem. Naarmate het spel vordert zal er extra uitrusting vrijgespeeld worden waarmee je het personage kan aanpassen. De gameplay bevat zowel grond- als mid-air gevechten en executies.

Feral Rites zal een Oculus Rift-exclusive zijn die dit najaar verschijnt voor pc. Nu nog een trailer, Insomniac.

3049790-feral_rites_keyart3049792-feral_rites_screenshot_lavakick3049793-feral_rites_screenshot_lavastance3049794-feral_rites_screenshot_beastfight3049795-feral_rites_screenshot_jungletopdown

Een reactie achterlaten