fbpx

Indiana Jones and The Great Circle toont nieuwe gameplay

Vergeet de laatste twee films in de Indiana Jones franchise, want de nieuwe game in de reeks van MachineGames toont Hollywood hoe het moet. Indiana Jones and The Great Circle zoekt de mosterd bij de originele trilogie en brengt alle elementen van de filmklassiekers terug.

Indiana Jones trekt opnieuw de wereld rond om een epische schat op te sporen. En zoals gewoonlijk wordt hij op de hielen gezeten door Nazi’s met goudkoorts. Al is dat niets wat de professor geschiedenis met zin voor epische avontuur niet de baas kan.


Hoe het avontuur zich naar gameplay zal vertalen, is zozeer de vraag. Ontwikkelaar MachineGames (bekend van onder andere de Wolfenstein-reeks) kies opnieuw voor een first-person view waarbij je het klimmen, klauteren en vuistgevechten door de ogen van Indy beleeft.

Toegegeven, de trailer hieronder die zich afspeelt in de Himalaya speelt leentjebuur bij Uncharted. Een schip op een gigantische rots hebben we immers al eerder gezien. Maar dat betekent ook dat beide franchises full circle gegaan zijn. En dat is mooi en symbolisch om te zien.

Een exacte releasedatum is er niet. Volgens geruchten zou de game in december naar Xbox en pc komen.

Een reactie achterlaten