fbpx

In Succubus speel je een moordlustige nymfomane in de hel

Herinnert iemand zich nog Agony? De duistere, psychopathische trip door de hel had iets intrigerends, maar ging hard op zijn bek door de eentonige gameplay en vele bugs. Momenteel werkt ontwikkelaar Madmind Studio aan een sequel genaamd Succubus. En die is alvast even geschift. Check zeker de screenshots.

In Succubus kruip jij in de huid van lustdemon Vydija die haar vijanden het liefst opjaagt en daarna genadeloos molesteert. ZE is verkozen tot koningin van de onderwereld, als zint dat haar niet. De nobele status wordt snel vervelend, dus trekt Vydija terug naar de wildernis om haar sadistische verlangens te botvieren. Al snel word je gevangen en gemarteld door Baphomet, een demonisch gespuis uit op de heerschappij van de hel. Aan jou om wraak te nemen.


Tijdens je wraaktocht kan je vijanden uitschakelen met brutE actie en dodelijke vuurtechnieken. Daarnaast belooft de game een uitgebreide skill tree en zelfs wapens en pantser dat je kans op overleven verhoogt. Het verhaal speelt zich af in de hel en dat brengt bloedfonteinen en bergen ingewanden, alsook de nodige survival horror.

Toegegeven, de screenshots zien er alvast origineel uit. Al vonden we dat bij Agony ook. Hopelijk weet ontwikkelaar Madmind Studios met Succubus een betere ervaring af te leveren.

Een reactie achterlaten