fbpx

In Far Cry 5 mag je penissen verzamelen

Tal van gamers hebben een haat-liefdeverhouding met sidequestes. Vaak moeten we in de optionele activiteiten op zoek naar een of ander voorwerp of mogen we een onbeduidend personage over de kling jagen. Niet zo in Far Cry 5. In die game krijg je de opdracht om op zoek te gaan naar stierenpenissen. Lullig of niet, dat mag je zelf uitmaken.

De mannen van Gamesradar kregen de missie al te spelen en moesten drie paar kloten, inclusief schacht, bijeen zoeken ter ere van het jaarlijkse festival Testy Festy. De omstandigheden waarin je deze missie moet voltooien zijn te hilarisch voor woorden, dus bekijk je best gewoon even de video hierboven. Let vooral op meesterlijk gekozen soundtrack.


Waarom dit soort missies in de game zitten, is vooral om de toon van Far Cry 5 af te wisselen en een soort van waanzinnige diversiteit aan te bieden. Executive Producer Dan Hay legt het als volgt uit:

“The game is so big, and we want to make it so that you have a whole bunch of different experiences. So that one minute you have something that’s powerful, and the next minute you have something that’s crazy, and that it’s always surprising.”

Wij vinden het in ieder geval een missie met ballen. Iets wat Ubisoft tegenwoordig wel vaker doet, want ook in Watch Dogs waren heel wat fluiten te spotten. Wij hopen dan ook dat ze het niet aan de stok krijgen met moraalridders die dit soort dingen niet weten te appreciëren.

Een reactie achterlaten