fbpx

In deze game moet je als verzuurde bejaarde je buurt terroriseren

Ooit al gehoord van de Just Die Already? Het is de nieuwe game van de makers van Goat Simulator. In de openwereldgame ga je op pad als een oude knakker die de wereld meer dan beu is. En dat zal je omgeving geweten hebben.

In Just Die Already moet je als grijsaard vooral stennis schoppen. Door overal te urineren bijvoorbeeld of voorbijgangers te terroriseren met een stroomstootwapen. Net als in Goat Simulator kan je heel wat gestoorde uitdagingen aangaan. Iemand tegen de grond meppen bijvoorbeeld met je eigen hoofd. Of je buurtbewoners omver kegelen met een gigantische katapult.


Natuurlijk zijn er ook tal extra voorwerpen om de terroristische opa uit te hangen. Denk maar aan wapens, jetpacks, trampolines, vuurwerk en jawel… forellen. Zo kan je toevallige passanten bitch slappen met een levende vis. Wie het meer heeft voor vlees kan ook opteren voor twee gigantische worsten.

Het staat dan ook buiten kijf dat Just Die Already het bijzonder goed zal doen bij streamers, want deze game plaatst je in de ene knotsgekke situatie na de andere.

Just Die Already is ontwikkeling voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Een reactie achterlaten