fbpx

In Afterparty moet je Satan onder tafel drinken

Ooit al gehoord van Afterparty? Een game waarin je letterlijk Satan onder tafel moet drinken? Let dan even op, want Night School Studio heeft de launch trailer van de game gelost.

Even wat opklaringen maken rond Night School Studio. De ontwikkelaar kwam een paar jaar geleden op de proppen met Oxenfree. Een atypische, maar stijlvolle adventure game waarin een stel jongeren gaat rondhangen op een eiland. Tijdens de exploratie van een grot ontdekken ze een poort naar een andere dimensie. En een niet zo gezellige confrontatie later, worden ze verspreid over het eiland wakker.


De game combineerde een origineel verhaal met bovennatuurlijke elementen. Toch was het spel vrij licht verteerbaar dankzij de geinige humor. Meer van dat dus in Afterparty. Jij speelt als Milo en Lola, twee beste vrienden die schijnbaar overleden zijn en nu voor eeuwig opgesloten zijn in de hel. Tenzij ze Satan onder tafel kunnen drinken, want dan krijgen ze hun leven terug. Klink als een geweldig concept, toch?

In de onderwereld kom je natuurlijk tal van gestoorde taferelen tegen, van demonen die je moet verslaan in een spelletje Bierpong tot de gekste duivels en gedrochten. Gaandeweg leer je waarom je verdoemd werd tot een eeuwigheid in de hel en zal je je lever sterk moet houden om een avondje uit met Satan te overleven.

Afterparty verschijnt op 29 oktober. Hierboven vind je de launch trailer. Hieronder kan je nog wat gameplay checken van E3.

Een reactie achterlaten