fbpx

IKEA lanceert nieuwe collectie gaming meubels

Schermafbeelding 2020 09 14 om 19.49.08

Op zoek naar nog wat strak meubilair voor je gaming room? Dan moet je zeker de nieuwe gamecollectie van IKEA in de gaten houden. De Zweedse meubilgigant slaat de handen in elkaar met Republic of Gaming voor een productlijn gemaakt voor en door gamers. Foto’s zijn er nog niet, want de collectie wordt pas in 2021 verwacht.

Het volledige assortiment bevat zo’n 31 producten, al hebben we helaas nog geen overzicht gekregen van wat er allemaal te rapen valt. Met de collectie belooft Ikea een resem ‘betaalbare en ergonomische meubels en accessoires voor gaming, die de prestaties niet alleen verbeteren maar ook mooi in het interieur passen’.


Dankzij de samenwerking met Republic of Games kan je trouwens prat op gaan dat de collectie speciaal voor de gamende bevolking gecreëerd werd. Zo organiseerden IKEA en ROG verschillende workshops waarin hun designers en ingenieurs kennismaakten met professionele en amateurgamers in Shanghai. Hun missie? Uitvissen wat gamers belangrijk vinden op het vlak van meubels en welke functies noodzakelijk zijn voor een hoogwaardige gaming ervaring.

Vanaf volgend jaar verkrijgbaar in alle IKEA warenhuizen.

REACTIES (1)

  1. Ik zou precies toch nog eens het artikel nalezen en zien dat ROG voluit geschreven op beide plaatsen correct is. 🙂 De tag is alvast juist.
    Verder wel cool! Ben benieuwd!

Een reactie achterlaten